Agenda

zo 27 jan 2019, 15:00
Concert : Fiesta! 90 jaar Sinfonia (met een Spaans programma)
Oosterkerk, Hoorn


Steun Sinfonia

 

Culturele amateurverenigingen in heel ons land kunnen het zonder steun van buitenaf niet redden. Ook Sinfonia krijgt steun door middel van subsidies en donaties. Dankzij deze steun kan de vereniging een belangrijke culturele bijdrage leveren in Hoorn en omstreken.

Subsidies
Afhankelijk van het project krijgt Sinfonia een subsidiebijdrage van de Gemeente Hoorn ter ondersteuning van de uitvoering van concerten in samenwerking met andere culturele instellingen.

Donaties
Ook persoonlijk zijn er mensen die Sinfonia een warm hart toedragen en Sinfonia jaarlijks met een gift ondersteunen.Mocht u van onze concerten genoten hebben en dit vaker willen doen, dan is het geen gek idee om donateur te worden. U krijgt dan twee maal per jaar een nieuwsbrief toegezonden en een vrijkaart voor een concert naar keuze. De minimumdonatie hierbij is €15,- per jaar.

Hoe word ik donateur?
Stuur een mailtje aan onze penningmeester (penningmeester==at==sinfoniahoorn.nl) en maak het gewenste bedrag over op rekeningnummer: NL95 RABO01 2956 4834 t.n.v Verenigd Hoorns Orkest Sinfonia onder vermelding van uw naam en adres.

 

 

Zoeken